26 Kasım 2010 Cuma

Dijital Eğlence Fuarı Açılıyor.

COMPEX/GAMEX Uluslararası Dijital eğlence ve Oyun Fuarı 35 defa kapılarını açacak
Rönesans Fuarcılık tarafından bu yıl 35’nci kez düzenlenecek olan COMPEX Fuarı, 2010 yılında yeni bir konsept ile ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. COMPEX bu yıldan itibaren “COMPEX/GameX Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı” adı altında 2-5 Aralık 2010 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak.

Tüm dünyada 50 milyar dolarlık bir pazara sahip olan dijital oyun sektöründe  Türkiye önemli potansiyele sahip ülkeler arasında görülmektedir. Bu bağlamda GameX Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı, Türk Telekom Grup şirketlerinden Sobee işbirliği ile sektöründe bir ilki gerçekleştirecek.

Özellikle yabancı yatırımcıyı Türkiye’ye çekmek adına önemli basamaklardan biri olması hedeflenen GameX, “uluslararası ihtisas fuarı” olarak önümüzdeki yıllarda bölge ülkelerini de kapsamayı planlıyor.

Yeni konsepti çerçevesinde uluslararası on-line oyun firmalarının da katılımı ile ziyaretçiler arasında ödüllü oyun turnuvalarının gerçekleştirileceği fuarda, Türk Telekom, TTNET, Sobee, Avea, Toshiba, Sony, Asus, Lenovo, Dell Alienware,
X-Wishes oyun simulasyonları ve Nintendo gibi firmalar dijital oyun sektöründe en son yeniliklerini ziyaretçilere tanıtacak.

Ayrıca, Türk Telekom, Sobee’nin 700 metrekarelik standında, 4 gün boyunca sürecek ödüllü turnuvalar ve uluslararası boyutta ses getirmesi beklenen yeni oyun lansmanları da yapılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder