12 Eylül 2012 Çarşamba

Mobilyalarınızı boyayarak ev dekorasyonunu hareketlendirin


Mobilyalarınızı boyayarak ev dekorasyonunu hareketlendirin

Evinizde bulanan mobilyalardan sıkıldığınızda, son derece şık ve modern yeni mobilyalara birkaç çeşit boya rengi ile kavuşabilirsiniz.
Evdekorasyonu bazen yeniliğe açık olmak ister. Bu aşamada her yerde bulunan klasik ev mobilyaları yerine kendiniz size ait olan mobilyaları boyayarak çok farklı bir tarz yakalayabilirsiniz. Yalnız dikkat edin, boyamaya karar verdiğiniz mobilyalar masif mobilya olmaması gerekir. Mobilyaları boyamak için seçeceğiniz mobilya çok önemlidir. Örneğin mutfak masası ve sandalyeleri yeni bir renge bürünmek için boyamaya ideal mobilyalardır. Çocuk odasındaki mobilyaların rengini değiştirmek isterseniz açık mavi, açık pembe renkleri kullanabilirsiniz. Boyama esnasında kullanacağınız metalik boyalar çok ilgi çekici olabilir. Mobilyalarınızı iyice zımparalayıp, ardından dilerseniz sprey boya boyayabilirsiniz. Boya yaptıktan sonra istediğiniz parlaklığı elde edemezseniz cila atabilirsiniz.
Alacağınız zımpara, fırça, boya, koli bandı, gazete parçaları size kısa sürede tam zevkinize göre renkli mobilyalar elde etmeniz için yeterlidir. Boyama işlemi bitince dilerseniz hazır sticer alıp mobilyaların üzerine yapıştırarak eşsiz mobilyalar elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder