10 Kasım 2010 Çarşamba

İnternet girişimcileri uçuyor!

Girşimci ve yatırımcıyı biraraya getiren e-Tohum yeni etkinliğine havada başlıyor
 

Girişimciler fırsatları yerde ararken gökte buluyor. 18 Aralık Cumartesi günü İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde düzenlenecek olan Etohum Kampı, girisimcilerucuyor.com etkinliğiyle bulutların üzerinde başlıyor.
Etkileşim ve paylaşımın hayati önem taşıdığı internet girişimciliğinin danışma adreslerinden etohum, internet ekonomisinin başarılı girişimci ve danışmanlarını yeni ekonomiye ilgi duyan genç beyinlerle buluşturmaya devam ediyor. 18 Aralık Cumartesi günü İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde başlayacak olan Etohum İzmir Kampı, bulutların üzerinde gerçekleşecek Etohum sohbetleriyle başlıyor.
Etohum’un girisimcilerucuyor.com etkinliğiyle Etohum İzmir Kampı’nın İstanbullu konuşmacı ve katılımcıları İzmirli girişimcilerle buluşmadan önce samimi bir uçak yolculuğunda kaynaşma fırsatı yakalıyorlar.  30.000 fit yükseklikte gerçekleşecek olan bu Etohum buluşmasına sehirfirsati.com Genel Müdürü Emre Ekmekçi, Radikal İnternet Müdürü M. Serdar Kuzuloğlu, Grupfoni.com CEO’su H. Burak Hatipoğlu, webrazzi.com’un kurucusu Arda Kutsal, Yemeksepeti.com Kurucu Ortağı Melih Ödemiş, Google Ortadoğu, Afrika ve Türkiye Bölge Pazarlama Müdürü Mustafa İçil, Uzmantv.com’dan Ersan Özer, Etohum Kurucusu Burak Büyükdemir, Dr.Uğur Özmen ve Prof. Dr. Şule Özmen katılacak. Böylece Etohum İzmir Kampı’na İstanbul’dan katılacak olan yeni ekonomiye hevesli girişimci adayları, başarılı girişimlerin temsilcileriyle birlikte keyifli bir yolculuk yapma fırsatı yakalamış olacak.
18 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek olan Girisimcilerucuyor.com yolculuğunda yer almak için www.girisimcilerucuyor.com adresindeki formun doldurulması gerekiyor. Yolculuğun gidiş ve dönüş saatleri ileri bir tarihte açıklanacak.
Farklı konu ve konuklarla yeni ekonominin gelişimine yön veren Etohum toplantıları önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Etohum etkinlikleri hakkında daha fazla bilgi almak ya da toplantılara katılmak için  www.etohum.com adresine girmek yeterli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder